fbpx

Steun en Toeverlaat als erkend leerbedrijf SBB

Erkend Leerbedrijf SBB

Steun en Toeverlaat is door SBB erkend als leerbedrijf. De erkenning is afgegeven voor niveau 2 HWZ, niveau 3 V-ig (VVT) en niveau 4 MBO Verpleegkundige (VVT). Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om studenten, zzp-ers en her-intreders een volwaardige leerwerkplek te bieden. Bij Steun en Toeverlaat kunnen de leerdoelen behaald worden die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerdoelen te realiseren, zorgen wij voor adequate werkbegeleiding. Combinatie van goed kwalitatief (verkort) opleiden en leren in de praktijk vinden wij erg belangrijk en zetten wij ons graag in voor het behoudt van de kwaliteit in de zorg, zowel voor nu als in de toekomst.

Als erkend leerbedrijf voldoen wij aan de volgende voorwaarden:

  1. Steun en Toeverlaat biedt een goede en veilige werkplek die aansluit bij de opleiding.
  2. Steun en Toeverlaat stelt een werkbegeleider aan, die de eisen van de opleiding kent en in staat is op de werkvloer verder op-te-leiden en te coachen.
  3. Steun en Toeverlaat gaat de samenwerking aan met SBB en de opleidingsacademie.
  4. Steun en Toeverlaat gaat akkoord met vermelding van Thuiszorg Steun en Toeverlaat op Stagemarkt.nl, de website waar een stageplaats gezocht kan worden in het mbo.
Doel is om eigen zzp-ers, studenten en her-intreders te diplomeren en/of in niveau te verhogen, waardoor dit een bijdrage levert aan de verzorging en ondersteuning aan ouderen en hulpbehoevenden voor een menswaardig bestaan met plezier in het leven.

Neem contact op

Steun en Toeverlaat B.V. Dubloen 40, 3641 ND Mijdrecht

06-14060755 - 0614776997

mjvanhussen@steunentoeverlaat.com of ewakker@steunentoeverlaat.com

De Ronde Venen en omstreken o.a.: Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Baambrugge, Abcoude, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Nieuwkoop etc.