fbpx

Kosten en vergoeding

Wij maken gebruik van ons netwerk van professionele hulpverleners met diverse achtergronden en daarvoor wordt een vergoeding gevraagd voor de geboden hulp. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn in de kosten. U kunt onder andere gebruik maken van uw persoonsgebonden budget (PGB),  en ook hierbij geldt bij ons: dit is op basis van mensen en niet puur op basis van taken. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunnen wij u helpen om zorg aan te bieden vanuit de WMO (Huishoudelijke hulp en/of Begeleiding) , ZvW (Zorgverzekeringswet) of  WLZ (Wet Landurige Zorg). Bij Steun en Toeverlaat kunt u ook Particuliere zorg afnemen. U betaald dan het volledige bedrag en de kosten kunt u opgeven bij uw belastingaangifte en afhankelijk van uw situatie krijgt u mogelijk hiervan nog een deel terug.

Voor meer informatie kunt u ons altijd vrijblijvend bellen: 06-14 06 07 55 (Marie-Jose van Hussen) of stuur ons een email: mjvanhussen@steunentoeverlaat.com

Ze hebben mij enorm geholpen met het aanvragen van een PGB en het opstellen van een zorgplan om aan de zorgverzekeraar te laten zien, waar heel nauwkeurig werd gekeken naar wat ik nog wel en niet kon, wat mijn wensen zijn en hoe dat allemaal gerealiseerd kon worden.

 

Geen vraag was teveel!

Mevr. I.G.