fbpx

Waarom Steun en Toeverlaat?

Marie-Jose van Hussen constateerde dat er in de zorg weinig mogelijk is qua specifieke wensen van de hulpvrager. De hulpvrager wordt geacht zich aan te passen aan de werkwijze van de bestaande zorgorganisaties. Dus zorg wordt veelal geleverd op de momenten dat het in het schema past van de verschillende zorgverleners en de geboden zorg moet binnen de bestaande kaders vallen. Terwijl het juist zo fijn is dat U bepaald wat, wanneer en door wie Uw zorg geleverd wordt! Vandaar dat Steun en Toeverlaat is opgericht.

Steun en Toeverlaat koppelt mensen aan mensen

S-e-T begrijpt dat het vragen om hulp niet altijd makkelijk is voor veel mensen. Hulp bij het schoonhouden van je huis, medische hulp en of gewoon een maatje om mee te wandelen en te praten. Wij koppelen de juiste mensen en bereiken daarmee een zorgvuldige invulling van de zorgvraag. S-e-T maakt afhankelijk van de hulpvraag gebruik van haar netwerk van professionele zorgverleners. Dit zijn 50+’ers die door de huidige bezuinigingen werkloos thuiszitten maar door hun kennis en ervaring zeer waardevol zijn voor de maatschappij. Zij krijgen dus weer een kans op de arbeidsmarkt door Steun en Toeverlaat! Er wordt  een vergoeding gevraagd voor de geboden hulp maar altijd op basis van mensen en niet op basis van taken.

Werkgebied De Ronde Venen en omstreken

o.a.: Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Baambrugge, Abcoude, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, De Kwakel, Nieuwkoop etc.

Neem contact op!

Steun en Toeverlaat B.V. Dubloen 40, 3641 ND Mijdrecht

06-14060755 - 0614776997

mjvanhussen@steunentoeverlaat.com of ewakker@steunentoeverlaat.com

De Ronde Venen en omstreken o.a.: Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Baambrugge, Abcoude, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Nieuwkoop etc.