fbpx

Werken bij

Steun en Toeverlaat

Zo ’n fijn team! Had nooit verwacht dat het zo zou zijn M-J. Zo blij dat jullie op mijn pad zijn gekomen! Plus jullie trekken de “juiste” zorgverleners/zzp-ers aan, met jullie motivatie en visie omtrent dit “werk”.
Zonder jullie zou het ook anders zijn.

Wegens enorme drukte zijn wij op zoek naar collega’s !

Steun en Toeverlaat (S-e-T) blijkt te voldoen aan een grote vraag. We groeien nog steeds in de zorguren en ondertussen werken we met al onze collega’s bij veel mensen die erg blij zijn met onze manier van zorgverlenen. Omdat er steeds meer cliënten bij komen willen wij hen graag op dezelfde manier onze hulp bieden en daar hebben we extra collega’s bij nodig!

Dus ken jij mensen of ben jij degene die onze manier van werken kan waarderen en ook graag persoonlijke zorg en ondersteuning wil bieden aan mensen die dit goed kunnen gebruiken maar vooral erg kunnen waarderen, neem contact met mij op!
Ook als je 50+ bent want dan heb je een schat aan (levens)ervaring en dat wordt gewaardeerd. We zijn vooral op zoek naar verpleegkundigen maar ben je op praktisch niveau geschoold dan kan je ook reageren!

Steun en Toeverlaat werkt met ZZP-ers, indien je nog geen zzp-er bent begeleiden wij je in dit traject, dus schrik niet maar neem die stap en bel ons !

Karina van Eeken : 06-51940621 / 0614060755
✉ aanmelden@steunentoeverlaat.com

Sinds half februari werk ik met heel veel plezier als hulpverlener in de thuiszorg voor Steun en Toeverlaat.

Met oprechtheid, vanuit een warm hart die uitgebreide zorg met dat EXTRA beetje aandacht kunnen geven…een luisterend oor kunnen bieden en persoonlijke wensen in vervulling kunnen laten gaan…
DAT VERDIENT TOCH IEDEREEN !!!

Een GLIMLACH en DANKBAARHEID….daar doen we het toch allemaal voor !!!
Dit alles maakt me enorm enthousiast en blij en geeft me zovéél positieve energie…

Zojuist een fb pagina gemaakt voor mijn eigen bedrijfje Met Gabry… In de huidige thuiszorg zie ik dat er vaak te weinig aandacht is voor de client en zijn/ haar wensen. Zelfs de media staat er vol van… om te huilen… vind ik. Samen met het hele team rondom Steun en Toeverlaat, heb ik ervaren dat dat anders kan. Dus heb ik niet gewacht op de perfecte gelegenheid om voor mijzelf te beginnen. Het beginnen maakt de gelegenheid perfect!
Met Gabry

Zo ’n fijn team! Had nooit verwacht dat het zo zou zijn m-j… Zo blij dat jullie op mijn pad zijn gekomen! Plus jullie trekken de “juiste” zorgverleners/zzp-ers aan,met jullie motivatie en visie omtrent dit “werk”. Zonder jullie zou het ook anders zijn.
Petra's Zorgbureau

Neem contact op

Steun en Toeverlaat B.V. Dubloen 40, 3641 ND Mijdrecht

06-14060755 - 0614776997

mjvanhussen@steunentoeverlaat.com of ewakker@steunentoeverlaat.com

De Ronde Venen en omstreken o.a.: Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Baambrugge, Abcoude, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Nieuwkoop etc.