fbpx

Werken bij

Steun en Toeverlaat

Openstaande vacatures:

 Helpende Plus
Verzorgende-IG
Zowel in de wijk als op locatie

Wegens enorme drukte zijn wij op zoek naar collega’s !

Steun en Toeverlaat (S-e-T) blijkt te voldoen aan een grote vraag. We groeien nog steeds in de zorguren en ondertussen werken we met al onze collega’s bij veel mensen die erg blij zijn met onze manier van zorgverlenen. Omdat er steeds meer cliënten bij komen willen wij hen graag op dezelfde manier onze hulp bieden en daar hebben we extra collega’s bij nodig! Zorgverlening in de wijk of bij de SeT Residentie (particuliere zorg-wooncombinatie) in Mijdrecht behoort dan tot de mogelijkheden.

Dus ken jij mensen of ben jij degene die onze manier van werken kan waarderen en ook graag persoonlijke zorg en ondersteuning wil bieden aan mensen die dit goed kunnen gebruiken maar vooral erg kunnen waarderen, neem contact met mij op!
Ook als je 50+ bent want dan heb je een schat aan (levens)ervaring en dat wordt gewaardeerd. We zijn vooral op zoek naar niveau3 (VIG) en verpleegkundigen MBO4 en hoger maar ben je op praktisch niveau geschoold dan kan je ook reageren, wij bieden ook scholing aan.

Steun en Toeverlaat werkt met ZZP-ers, indien je nog geen zzp-er bent begeleiden wij je in dit traject, dus schrik niet maar neem die stap en bel ons ! Ben je iemand die liever in loondienst wilt? Kom langs en wij gaan samen met jou kijken wat de mogelijkheden zijn!

Marie-Jose van Hussen : 06-14060755
✉ mjvanhussen@steunentoeverlaat.com

Wij zijn op zoek naar zorgverleners met deskundigheid Helpende Plus, Verzorgende-IG die willen werken in loondienstverband of als zzp-er! Mogelijkheden voor werken op locatie (intramuraal) als in de wijk.

Heb je vragen over de openstaande vacature neem dan contact op met Eddy Wakker, te bereiken op 06-14776997.

Sollicitatie versturen naar: hr-zorg@desetresidentie.com

 

Zo ’n fijn team! Had nooit verwacht dat het zo zou zijn m-j… Zo blij dat jullie op mijn pad zijn gekomen! Plus jullie trekken de “juiste” zorgverleners/zzp-ers aan,met jullie motivatie en visie omtrent dit “werk”. Zonder jullie zou het ook anders zijn.
Petra's Zorgbureau

Sinds half februari werk ik met heel veel plezier als hulpverlener in de thuiszorg voor Steun en Toeverlaat.

Met oprechtheid, vanuit een warm hart die uitgebreide zorg met dat EXTRA beetje aandacht kunnen geven…een luisterend oor kunnen bieden en persoonlijke wensen in vervulling kunnen laten gaan…
DAT VERDIENT TOCH IEDEREEN !!!

Een GLIMLACH en DANKBAARHEID….daar doen we het toch allemaal voor !!!
Dit alles maakt me enorm enthousiast en blij en geeft me zovéél positieve energie…

Neem contact op

Steun en Toeverlaat B.V. Dubloen 40, 3641 ND Mijdrecht

06-14060755 - 0614776997

mjvanhussen@steunentoeverlaat.com of ewakker@steunentoeverlaat.com

De Ronde Venen en omstreken o.a.: Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Baambrugge, Abcoude, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Nieuwkoop etc.